Am primit medalia si brevetul CNR – World Energy Council

Astăzi am primit Brevetul și Medalia Comitetului Național Român al World Energy Council pentru merite deosebite la creșterea prestigiului și afirmarea în țară și străinătate! Mă bucur sa fac parte, alături de niște colegi minunați, din VLER, EFdeN, EnergiaTa, organizații care desfășoară o serie de inițiative pentru promovarea energiilor verzi.

Este important ca românii să aibă dreptul să își poată monta panouri fotovoltaice în mod legal într-un timp mult mai scurt de 450 zile (situația actuală), să poată înjecta energia verde produsă în rețea, să rezolvăm problema sărăciei energetice, accesului la energie, să putem face astfel tranziția la o economie bazată pe energie regenerabilă, nepoluantă.

Casele în care locuim trebuie să consume mai puțină energie, să aibă un impact mai mic asupra mediului, să fie mai sănătoase, confortabile și sigurele pentru ocupanți.

Comitetul National Roman este o organizatie nonguvernamentala, membru fondator din anul 1924 al Consiliului Mondial al Energiei ce are comitete afiliate în aproape 100 de tări din toată lumea.

Ceremonia de decernare a Brevetului și a Medaliei CNR-CME a avut loc în cadrul Adunarii Generale a CNR-CME din data de 26 ianuarie 2017, orele 1000-1300, la sediul ISPE SA, Amfiteatrul Acad. Martin Bercovici.

2 Comments

  1. Pingback: Media — Mihai Toader Pasti

  2. Pingback: Awards and Recognition — Mihai Toader Pasti

Spune-ti parerea