Generația 2016 ”Forbes 30 sub 30”

Pe la finalul lui Martie am primit una dintre cele mai faine vești, m-a sunat Andrei Panait de la Forbes pe care îl cunoscusem la Gala Forbes Green Awards, acolo unde EFdeN a câștigat premiul pentru abordarea științifică și economică în crearea unui prototip de casa eco ce poate sta la baza dezvoltării de ansambluri rezidențiale verzi din viitor.

Mi-a spus că trebuie să fac o poză deoarece sunt pe lista Forbes 30 sub 30. Eram la o conferință și nu m-ai puteam să îmi controlez entuziasmul, aveam cel mai ciudat și aparent inutil zâmbet din lume. Nu am făcut un obiectiv din aparația in Forbes, dar îmi doream ca într-o bună zi să ajung și eu în Forbes în lista celor 30 și acest lucru s-a îndeplinit cu 6 ani înainte de deadline.

Odată ajuns la eveniment am avut a 2-a cea mai mare surpriză, eram pe copertă. UAAAAA!! Mi-am adus aminte instant de piesa de la Bruno Mars, I wanna be a billionair: ”Uh, I wanna be on the cover of Forbes magazine. Smiling next to Oprah and the Queen.”

Mihai Toader-Pasti pe coperta Forbes 30 sub 30

Le mulțumesc din suflet lui Pierre Bornowski (cel care a inițiat fenomenul Solar Decathlon în România) fiind manager de proiect la PRISPA, prima echipă a României, unde am fost Student Team Leader și am învățat foarte multe lucruri, Oanei Mihăescu, cred că primul mentor pe care l-am avut și, bineînțeles, colegilor din EFdeN, colegilor din management: Claudiu Butacu, Ioana Prodan și Eduard Răducanu, lui Mihai Fotescu și Ana Maria Ghiță pentru că au început în proiect și au rămas mai mult ca toți ceilalți și au făcut posibil primul Centru de Cercetare a Condițiilor de Confort din România!

2 Comments

  1. Pingback: Media — Mihai Toader Pasti

  2. Pingback: Awards and Recognition — Mihai Toader Pasti

Spune-ti parerea