”Acesta a fost vlogul de azi”

Marian (aka Mariciu) împlinește astăzi un an de când face vlogging. Eu fac mai puțin de când îi urmăresc vlogurile (jumătate de an?!) de când l-am și cunoscut și mi-am dat seama că este un tip foarte mișto, și el, și jumătatea lui genială, Georgiana. Ne-am împrietenit, “am explodat” și am ajuns sa facem un super revelion impreuna. Thanks you, guys!

Apropo, dacă vreți să vedeți ce am făcut de revelion (unde a fost demențial de frumos, liniștit și relaxant) puteți urmări ultimele episoade ale familiei Ionescu, unde puteți afla, desigur, și trucuri de sustenabilitate.

Dacă vă place, dați subscribe, like, thumbs up, o vorbă bună face bine la casa omului.

Gândiți-vă cât de putini bloggeri sunt care scriu zilnic în România și apoi gândiți-vă cât de greu este să faci lucruri interesante in fiecare zi, sa cari camera cu tine, să filmezi, să tai, să montezi, să alegi muzica, iar să montezi, sa randezi, să încarci (you need net). Fie vreme bună, fie vreme rea, fie că a fost o zi ușoară sau grea, dacă ești răcit, beat sau mahmur sau daca ai chef sau nu. Este foarte greu să faci orice un an în fiecare zi.

Omul ăsta a muncit enorm ca să ajungă aici și nu s-a dat bătut nici când mulți îl înjurau, spuneau că este un blog despre nimic, sau alte răutați, iar Georgiana este fata puternica care l-a super susținut si înțeles, Chapeaux.

Omul tocmai a făcut un an de vlogging, a câștigat premii, s-a distrat, a făcut lucruri mișto, a demonstrat că se poate. Felicitări si la mulți ani, bro!

Acesta este primul articol din seria ”Oameni și Proiecte”!

Spune-ti parerea