Vineri au loc 2 evenimente recomandate despre energie și climă

Vineri, au loc 2 evenimente foarte interesante despre energie, sustenabilitate și smart cities. la care cred că ar trebui să meargă cei interesați de aceaste zone și nu numai, la prânz are loc ”Panel discussion with business leaders and policy experts”, iar seara ”Inovaţie Socială în Energie: Modelul Som Energia”. Dacă aveți timp, ne vedem vineri la ambele.

#1 ”Panel discussion with business leaders and policy experts”

Organizator: Sandbag
Ora: 10:30 – 13:45
Locație: Palatul Parlamentului, Sala Constantin Petre
Detalii despre eveniment.

Agenda este mai jos, cine mai dorește să participe, mai sunt câteva locuri, înscrieți-vă aici: https://goo.gl/qM9EPS. Mulțumesc Suzana Carp pentru invitația de a fi parte din panel și felicitări pentru inițierea acestor discuții și în România.

#2 ”Inovaţie Socială în Energie: Modelul Som Energia”

Organizator: Ashoka Romania
Ora: 18:00 – 21:00
Locație: Beans and Dots
RSPV: Eventbrite

Vineri seara va avea loc o primă discuție informală, tip coffee talk, despre inovație în energie și noi modele de business, cu impact social și de mediu pozitiv.

Îl veți putea asculta pe Gijsbert Huijink, fondatorul primei cooperative energetice din Spania. În numai șase ani, Som Energia a crescut de la un grup de trei antreprenori cu o idee la 34.000 de membri, 50.000 de contracte și o cifră de afaceri de 32 mil. EUR. Miile de membri ai SOM Energia au devenit din consumatori pasivi furnizori și producători de energie regenerabilă.

De mai bine de 35 de ani, Ashoka, plasată pe locul 5 în lume în topul mondial al organizaţiilor neguvernamentale, NGOAdvisor, se remarcă drept prima organizaţie globală în sprijinul antreprenoriatului social, susţinând circa 3,500 de inovatori în peste 80 de ţări.

Mulțumim de invitație, Corina Murafa și felicitări pentru implicarea în Ashoka România!

 

Spune-ti parerea