Speaker la TEDxYouth@Reghin

Cred ca orice om isi doreste mai devreme sau mai tarziu sa fie speaker la TED si daca nu nu isi doreste, ar trebui sa o faca, iar daca nu isi doreste cu siguranta i-ar placea sa fie. In 2008 am luat contact cu TED online si de atunci i-am ramas fidel. Nu m-as fi gandit atunci ca in 2011 voi participa la 2 evenimente TEDx in Bucuresti, unul in Mai – TEDxYouth@Bucharest 2011 si cel de-al doilea in Noiembrie – TEDx@Bucharest 2011 ca urmare a implicarii in proiectul PRISPA.

Nici nu m-as fi gandit ca 4 ani mai tarziu voi ajunge pe ted.com ca speaker la TEDxYouth@Reghin 2012. Pe 17 Noiembrie am ajuns in Orasul Viorilor pentru a povesti intr-un cadru familiar, in Dogma Pub, despre aventura PRISPA .

La eveniment au mai vorbit Erika Moldovan si Gratiela Maria Anghelus. Prima prezentare despre infactionalitatea in randul tinerilor, despre comportamentul agresiv si despre cauzele care duc la aceste manifestari o puteti urmari aici. A doua prezentare a expus problema traficului de persoane si va invit s-o urmariti aici. Evenimentul a avut scopul  de a aduce in atentia publicului cazul lui Sergiu Ardelean, tanarul injughiat in Reghin ca urmare a incercarii de a aplana un conflict. Va recomand sa urmariti integral ambele prezentari pentru ca sunt niste povesti emotionante.

Prezentarea powerpoint poate fi vazuta mai jos si inregistrarea video aici. A fost prima prezentare de acest gen si de aici si emotiile. Stiu, m-am miscat cam mult, am mai repetat chestii, n-a fost perfect. Data viitoare va fi mai bine.

Singurul regret cu care am plecat este ca nu am putut sta suficient de mult pentru a cunoaste locul, povestea lui si oamenii din Reghin mai bine, dar cu promisiunea ca ma voi intoarce. Multumesc gazdelor evenimentului, Sorin Suciu si Stefan Molnar pentru ospitalitate si pentru ca au facut din deplasarea la Reghin o experienta incredibila.

*Sursa Foto: zi-de-zi.ro

1 Comment

  1. Pingback: Speaker TEDx@Iasi 2013 | Mihai Toader-Pasti

Spune-ti parerea