Aveți o idee și vreți să o transpuneți în realitate?

Hai la Startup Weekend Bucharest, 28-30 Octombrie 2016

La Startup Weekend Bucharest, timp de 54 de ore, veți putea face acest lucru cu ajutorul mentorilor, al colegilor și ai membrilor comunității! Înscrieți-vă până joi și este un super discount pentru bilet folosind codul JOINSWB!

Câștigătorii și nu numai pleacă cu o grămadă de premii de la consultanță în dezvoltare ulterior, la branding, lansare companie, strategii de PR, asistență juridică, template-uri faine de wordpress ușor de customizat, spații de lucru în huburi și multe alte premii utile!

Prezentare eveniment și oportunități.

PS: Acesta este un eveniment non-profit, toți banii sunt direcționați către experiența participanților astfel încât transformarea să fie cât mai eficientă!

Despre Startup Weekend

Startup Weekend a fost fondat în 2007 în Colorado, SUA și este o organizație neguvernamentală, preluată în 2015 de Techstars. Evenimentul s-a răspândit rapid în alte orașe din jurul lumii, în prezent are loc în 331 de orașe din 150 de țări. În timp, au fost create peste 23.000 de echipe și au fost lansate peste 4.000 de afaceri.

Ediția din 2016 a Startup Weekend Bucharest este realizată cu ajutorul partenerilor:  TechHub, Under Development Office, MSLGroup The Pratice, Calif, Eisberg, 24REAL, AEGRM,  Themeisle, YouthHub, cu susținerea Asociației PRISPA.

Spune-ti parerea