12h – ETEM, Biz, BusinessMark, RoGBC, EFdeN, VLER

Astăzi a fost o zi plină care a venit după o noapte cu doar 2.5h de somn. Ideea este că în mai puțin de 12 ore am întâlnit cam 150 de oameni geniali. Există, trăiesc, sunt printre noi și sunt faini, trebuie doar să avem răbdare și energie să îi găsim.

1. Vizita Greek School of Bucharest ”Athena’ la casa EFdeN.

Mulțumim ETEM!
Dis de dimineață la casa EFdeN a avut loc un eveniment cu 20 de copii, 10-12 ani, de la Greek School of Bucharest ”Athena” și timp de 2 ore am vorbit despre “Environmental Studies” and “New Technologies” unul din cursurile lor de la școală. Mulțumim partenerlor de la ETEM și lui Andreas pentru că ne-a pus împreună, ocazie cu care am desenat, ne-am jucat cu automatizarea casei, am văzut cum funcționează un panou fotovoltaic și unul solar, cum putem obține energie din sol sau vânt sau apă. Au fost 2 ore în care ne-am umplut cu energie de la cei mici.

toader-pasti-scoala

2. Eveniment #‎ADNantreprenor‬ .

Mulțumim RevistaBIZ!
Între 10.00 și 16.00 a avut loc la Athenee Palace Hilton conferința #ADN Antreprenor unde am aflat povești frumoase ale antreprenorilor români, sfaturi, idei, cum au dezvoltat business-uri de succes, ce provocări au înfruntat, cum își motivează angajații, am devenit mai optimiști.

BIZ ADN Entrepreneur

3. Eveniment Now, Real Estate & Construction Forum .

Mulțumim BusinessMarks!
Colegul meu Claudiu Butacu a vorbit la Radisson Blu Hotel în numele EFdeN despre cum un concept de locuință a devenit prototip și poate deveni un cartier sustenabil, am aflat noutăți din zona construcțiilor, problemele actuale în relația cu Inspectoratul de Stat în Construcții, am primit sfaturi de la dezvoltatori imobiliari și am fost atenționați să nu ne aruncăm la investiții mari, deoarece încă nu am scăpat de pericolele unei noi crize.

Real Estate - Business Marks

4. Consiliul Român al Clădirilor Verzi (RoGBC)

De câteva zile am început să lucrez alături de RoGBC la Build Upon, cea mai mare inițiativă din lume de reabilitate a clădirilor și pregătim evenimentul ”Generația Viitoare de Clădiri” ce va avea loc între 7 și 10 Aprilie la Romexpo, în Cupola Centrală, o serie de conferințe și workshopuri despre clădiri verzi, despre inițiative legislative de accesare de împrumuturi financiare verzi, de reducere a impozitelor pentru clădirile verzi, despre standardul de certificare Green Homes. Vor participa la eveniment prim-ministrul Dacian Ciolos și alți 4 miniștri, experți din românia și specialiști internaționali. Inscrieri aici.

RoGBC, Build Upon si Mihai Toader-Pasti

5. Ședință Generală la EFdeN

Ne pregătim să predăm ștafeta pentru următorul Solar Decathlon ce va avea loc in Dubai în 2018 SD Middle East. Colegii noștri urmează să formeze noul departament de management, noii recruți (și sunt peste 50) vor fi coordonatori și lumea merge mai departe mai bine. Sute de studenți trec acum prin acest proces interdisciplinar bazat pe practică care îi dezvoltă personal și profesional. I <3 EFdeN!

EFdeN 2018

6. VLER și congresul internațional FOREN2016

În luna iunie va avea loc a 15 ediție a FOREN – World Energy Council Central & Eastern Europe Regional Energy Forum – FOREN 2014 unde se va discuta intens despre energie, de la securitate energetică, la tehnologii emergente, mici consumatori, dar și producători de această dată. Lucrăm cu drag și spor la asta în cadrul echipei VLER – Viitorii Leaderi Energeticieni ai României din cadrul Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (România fiind membru fondator, dacă nu știați).

VLER, EFdeN și Mihai Toader-Pasti

7. Bonus.

Asta din păcate nu pot divulga până pe 18 Aprilie, dar este vorba de un premiu foarte fain pe care EFdeN îl merită din plin!

Spune-ti parerea