Metoda de Evaluare Personala

“Traiesc viata pe care as vrea sa o traiesc?” este una dintre cele mai importante intrebari din viata unui om sau, cel putin, ar trebui sa fie. Multi trec insa cu vederea acest aspect, iar din cei care s-au gandit totusi, putini au dus lucrurile mai departe. “Ce nu imi place?” si “Cum pot sa schimb acest lucru?” ar fi urmatoarele 2 intrebari pe care oricine ar trebuie sa si le puna si la care ar trebuie sa raspunda.

Cercul Vietii te ajuta sa-ti evaluezi viata intr-un mod foarte usor si rapid, management personal sa-i spunem Pentru toate cele 8 categorii trebuie sa acorzi o nota de la 1 (dezastru) la 8 (foarte multumit).  Mai jos am completat evaluarea mea, iar de aici puteti descarca varianta nemazgalita. 

Va recomand ca pe baza acestui cerc sa faceti si un document in care sa detaliati aceste categorii, sa mentionati ce sta in calea notei maxime si cum puteti remedia acest lucru, care este strategia: pasii si deadline-urile pentru fiecare etapa. Din nefericire nu voi impartasi documentul meu cu planul de a atinge nota maxima pe toate cele 8 planuri.

 

 

Sistem_de_Evaluare_Personala

 

PS1: Ideea acestui articol a plecat in urma unei intalniri cu dl. prof. Marinescu (FAA, UniBuc), el spunandu-mi de varianta simplificata a cercului. Profesional, Personal, Spiritual si Familie ca mod evaluare si mi-a explicat ca in care in cazul in care intr-un moment de criza la una din cele 4 puncte cazi si ajungi la 0, celelalte puncte functioneaza ca o plasa de siguranta.

PS2: Physical Environment se refera la mediul in care lucrezi si traiesti, la conditiile de confort. Raspund la aceasta intrebare pentru ca eu am avut nevoie de informatii suplimentare pentru a lamuri semnificatia.

1 Comment

  1. Neil Blake   •  

    This is why acne is hated and need to get rid of it as soon as possible. If you are interested in other remedies for acne or if you want to gain new knowledge about acne for example if you want to know how to get rid of scars or how to prevent acne from occurring, read our other articles. But, what you may not know is the ingredients these expensive products use are available in much cheaper over-the-counter products at big discount stores.

Spune-ti parerea