Aspen Young Leaders Program 2017 – The Good Society

Aspen

Aspen Young Leaders Program este un program al Aspen Institute România prin care 25 de tineri din aproximativ 180 de înscriși, cu vârste cuprinse între 25 și 30 de ani, au fost selectați să fie parte din generația 2017 a programului.

Timp de un an, cei selectați participă la 3 module de o săptămână care au loc în mai multe zone din România cu scopul de a contribui la o societate mai bună, de a se descoperi, de a-și însuși o serie de valori, unde discuția să concentrază printre altele pe egalitate, leadership, altruism, încredere, toleranță, democrație, dreptul de liberă exprimare, bine versus rău, etc.

Săptămâna trecută a avut loc Modulul 1: “Defining the Good Society” și a fost una dintre cele mai interesante experiențe so far de self discovery și debate într-un proces pe care Aspen il numește “from succes to significace”.

25 de oameni geniali din 6 tari pentru o saptamana la Fundata, Brasov, peste 300 pagini de lecturi si peste 70 ore de discuții si debate au însemnat o experienta noua, de neuitat, una care ne-a facut să înțelegem foarte multe lucruri noi despre societate, despre valori și despre noi.

Pentru asta le putem mulțumi organizatorilor, trainerilor, moderatorilor (Thanks Andrei B Tarnea si Todd Breyfogle) si autorilor, printre care Chekov, Aristotel, Plato, Havel, Rawls, Paul Rusesabagina, Mandela, Ursula Le Guin, etc).

 

Spune-ti parerea