9 săptămăni mai târziu recomand 36 de cărți

… de când am început #1CartePeSăptămână pot spune că este o provocare foarte mare. În paralel am dat drumul la o grămadă de lucruri noi și toate necesită timp, dar un challenge este un challenge. În 9 săptămâni am reușit cu greu să citesc 7 cărți și jumătate, o problemă foarte mare a apărut cu 2 cărți tehnice foarte mari pe care le citesc (500 pag și 992 pag) și care au dat peste cap calculul inițial, dar am decis ca cele 2 să intre în challenge tot ca o carte pe săptămână, deci trebuie să citesc minim 2 cărți în paralel în fiecare săptămănă.

9 săptămâni mai tărziu am găsit un articol pe inc.com (site pe care îl super recomand, apropo) cu 36 de cărti recomandate pentru  ajunge miliardar. Lăsând la o parte click-baitingul din titlu și faptul că nu acesta este obiectivul meu, cărțile sunt recomandate în funcție de etapa antreprenorială la care ești și asta mi-a plăcut și m-a făcut să urmez această ordine. O parte din ele erau deja în planul de cărți de citit, iar una este deja în lista celor 9, așa că mai rămăn 35.

Matematica este următoarea: 8 citite, 2 tehnice și lungi și 35 din această listă de pe inc.com, în total 46 de cărți. Deci mai rămân 6 extra pe care le pot adăuga… Grea decizie.

Spune-ti parerea