Nominalizat la Gala Cariere 2016

Am aflat de curând că sunt unul dintre cei 5 nominalizați la #GalaCARIERE2016 – „Oameni care ne inspiră”, categoria Liderul Noii Generații alături de David, unul dintre cei mai mișto oameni pe care i-am cunoscut. Dacă vreți să aflați niște povești faine și să votați unul dintre noi, intrați pe www.gala-cariere.ro și aruncați un ochi.

Interviu cam lung cu mine este aici.

„Fiind un proiect pe doi ani, recompensa vine foarte foarte greu, iar tinerii din România nu sunt obișnuiți să lucreze atât de mult, mai ales că după doi ani poți să câștigi sau să pierzi. E un risc foarte mare și un pariu din acest punct de vedere.

 

Cu toate acestea, atâta timp cât ai un obiectiv clar și grandios, o echipă se poate închega în jurul lui. „Oamenii își doresc să facă lucruri interesante, mărețe, să iasă în evidență, să aibă parte de experiențe mai speciale, să se diferențieze față de alți tineri, să facă performanță, să salveze planeta. […] „EFdeN nu a fost niciodată despre o persoană, ci despre lucrul în echipă, despre colegialitate, empatie.

 

Cred că secretul nostru a fost că ne păsa excesiv de orice: de oameni, de produse, de materiale, de relația cu sponsorii, de cât de fericiți erau voluntarii. Acest lucru pune o presiune pe tine de a fi mai bun, de a excela, de a fi atent la detalii. Am învățat să fim atenți la detalii.”

Spune-ti parerea