Conferinta despre constructiile sustenabile si eficienta energetica – Editia a III-a

Joi voi vorbi in cadrul Conferintei despre constructiile sustenabile si eficienta energetica – Editia a III-a organizata de  Camera de Comert si Industrie Covasna o organizeaza in parteneriat cu Primaria Municipiului Sfantu Gheorghe si Consiliul Judetean Covasna, in ziua de 16 octombrie 2014.

E interesant faptul că vorbind in Covasna, sunt singurul roman care va vorbi si va fi probabil singura prezentare in romana. Cea de-a doua ar putea fi cea a lui Pierre, managerul echipei EFdeN, roman de origine belgian.

Programul conferintei si formularul de inscriere il veti gasi atasat.  Taxa de participare la conferinta este de 230 lei + TVA, membrii Camerei de Comert si Industrie Covasna beneficiaza de o taxa redusa de 200 lei + TVA, pentru membrii OAR taxa de participare este de 100 lei + TVA, iar pentru functionarii publici participarea este gratuita, fiind insa necesara inscrierea.

Update: A mai vorbit si Marius Soflete, un foarte bun prieten si coleg din echipa PRISPA despre noul lui proiect EvoHouse.

2014_10_covasna

Spune-ti parerea